Όροι ενοικίασης

 1. Οι τιμες μας περιλαμβανουν ασφαλεια προς τριτους.
 2. Πληρης ασφαλεια (μικτη) με επιπλεον χρεωση ανα ημερα.
  ημερησίως και μικτή ασφάλεια χωρίς συμμετοχή 10€ ημερησίως
 3. Λοιπές πλήρεις ασφαλίσεις
  Οι λοιπές ασφάλειες καλύπτουν ζημιές που προκλήθηκαν στην εξωτερική πλευρά του δαπέδου του οχήματος, σε τζάμια, ελαστικά, καθώς και ζημιές που προκλήθηκαν από φωτιά.
 4. Γενική Αστική Ευθύνη
  Καλύπτει ως 500.000 € για άτομα και ως 100.000 € για υλικές ζημιές.
 5. Αντικλεπτική προστασία
  Σε περίπτωση κλοπής του οχήματος, ο πελάτης απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη.
 6. Προσωπική ασφάλεια κατά ατυχημάτων
  Καλύπτει τα ιατρικά έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος.
 7. Δωρεάν χιλιόμετρα
  Δεν προκύπτουν έξοδα για τα διανυμένα χιλιόμετρα.
 8. Φόροι
  Στις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ.
 9. 24 ώρες οδική βοήθεια
 10. Δωρεάν παιδικό κάθισμα
  Το πρώτο παιδικό κάθισμα είναι δωρεάν,
  κάθε επόμενο κάθισμα επιβαρύνεται με 2 € / ημέρα.
 11. Χάρτης της Κρήτης / GPS
  Ο χάρτης της Κρήτης παρέχεται δωρεάν, το GPS κοστίζει 5 € / ημέρα.
 12. Προϋποθέσεις αναφορικά με την ηλικία
  Ο οδηγός οφείλει να έχει συμπληρωσει το 21ο έτος ηλικίας για την κατηγορίες Α,Α1,Β,Γ. Για ανώτερες κατηγορίες οφείλει να έχει συμπληρωσει το 25ο έτος ηλικίας.
 13. Άδεια οδήγησης
  Ο οδηγός οφείλει να εχει τουλάχιστον 12 μήνες στην κατοχή του μίας ισχύουσα άδειας οδήγησης.
 14. Πρόστιμα και διοικητικές χρεώσεις
  Πρόστιμα και διοικητικές χρεώσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του οχήματος λόγω παραβίασης του Ελληνικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Πρόστιμα, τα οποία δεν προσκομίσθηκαν μέχρι την λήξη της διάρκειας μίσθωσης (συμβόλαιο) στην εταιρεία ενοικίασης, βαρύνουν τον πελάτη.
 15. Καύσιμα
  Τα έξοδα καυσίμων βαρύνουν τον πελάτη.
 16. Διάρκεια μίσθωσης
  Η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης ανέρχεται σε μία ημέρα (24 ώρες). Για μία ως και τρίωρη καθυστέρηση της επιστροφής του οχήματος κοστίζει 15 €. Καθυστερήσεις άνω των τριών ωρών κοστολογούνται με τα έξοδα ενοικίασης μίας ημέρας.
 17. Ασφάλεια
  Στην ατυχή περίπτωση ατυχήματος, πρέπει να ενημερωθεί άμεσα το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, το οποίο θα συντάξει τη σχετική αναφορά ατυχήματος. Πρέπει, επίσης, να ενημερωθεί η εταιρεία ενοικίασης. Χωρίς την αναφερόμενη αναφορά ατυχήματος, όλα τα έξοδα επισκευής βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση ανάρμοστης ή ανεύθυνης συμπεριφοράς οδήγησης, οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή σε μη εγκεκριμένους δρόμους, οδήγησης σε απαγορευμένες περιοχές ή χώρες καθώς και σε προφανείς περιπτώσεις κακής μεταχείρισης του οχήματος, ο πελάτης αναλαμβάνει όλα τα σχετικά έξοδα.
 18. Παραλαβή και επιστροφή οχήματος
  Η παραλαβή και επιστροφή του οχήματος πραγματοποιείται στα περισσότερα από τα καταστήματά μας ως 22.00 ώρα δωρεάν. Από τις 22:00 έως τις 07:00 υπάρχει επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.
 19. Προκαταβολές/Πληρωμές/Εγγύηση
  Για ενοικίαση μέσω του site απαιτείται προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποπληρωμή-εξόφληση μπορεί να γίνει στο κατάστημα με μετρητά η μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Για κάθε ενοικίαση απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα .Σε περίπτωση μη ύπαρξης πιστωτικής,ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ως εγγύηση το ποσό των 150€ που θα του επιστρεφονται στο τέλος της ενοικίασης και εφόσον δεν υπάρχει ζημιά στο εκάστοτε όχημα.
 20. Ακύρωση κράτησης/επιστροφή προκαταβολής
  Για ακυρώσεις κρατήσεων μέχρι 20 μέρες πριν την κράτηση,δεν υπάρχει χρέωση ακυρωτικών. Για ακύρωση 10 μέρες πριν την κράτηση παρακρατειται η όποια προκαταβολή έχει καταβληθεί. Για ακύρωση μικρότερη των 10 ημερών ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει επιπλέον το 50% του συμφωνηθεντος μισθώματος.
We use cookie to improve your experience on our site. By using our site you consent cookies.
Accept ×